Description

She was the rolemodel for the now very populair Eagle 36 daysailer 

THE AT 36 is a comfortable sailing daysailor with beautiful classic lines and modern comfort. She reminds of the J-class sailing boats with her shape. This Dutch built boat in stronplank material is now sold under the name of Eagle 36 by Leonardo Yachts from Sneek. She had a refit in 2018 and is now ready to sail. Selden Mast, profurl system and Harken winches.


Details

ModelAT 36
CategorySailing Yacht
Asking price€ 57.500 (VAT Paid)
L x W x D10,64 m x 2,55 m x 1,20 m
Motor
MaterialOther
Year of build2005
Vrijwel ieder schip ligt in de verkoophaven in Heeg, informeert u voor uw komst naar de haven over de aanwezigheid en beschikbaarheid van het schip.

General

Other

Wat een beauty!! De AT-36 is een zeer gemakkelijk varende dagzeiler met klassieke lijnen en modern comfort. Het schip roept associaties op met de J-class schepen van weleer of kan wellicht beschouwd worden als een Draak +, met modern comfort.

Het volledig in Nederland gebouwde schip is in 2005 gebouwd en is gebruikt als demonstratie model voor de Russische markt. Momenteel is het model doorontwikkeld en wordt het type schip verkocht onder de naam Eagle 36 door Leonardo Yachts uit Sneek

Rondspant romp opgebouwd van strongplank. Uitgerust met bulbkiel.
Motorisering: Elektrische saildrive motor met een vermogen van 3,2 KW.

Het systeem is dusdanig uitgelegd dat je het single handed kunt zeilen. Vanuit de ruime cockpit kunnen de zeilen single handed gehesen worden. De Selden mast is uitgerust met een rol giek systeem van Profurl en het beslag is van Harken. Zeilen (TD sails, Edam) zijn in goede conditie.
In de ruime cockpit bevindt zich het instrumentarium bestaande uit een Raymarine GPS plotter en indicatoren voor snelheid en windrichting, tevens van Raymarine.

Het schip is voorzien van alle moderne gemakken zoals: 2 pits inductie kookplaat, koelkast, warm/koud water (douche) en elektrisch toilet. Dit alles wordt van power voorzien door een 5 tal accu's (3 x klein en 2 x grote accu) en omgevormd door middel van een Victron omvormer systeem. 


More information about this yacht?

Your name:
Your e-mail:
Subject:
Your message:
 
send me a copy